COSMETISCHE RIMPEL- BEHANDELING

Onze praktijk is eveneens gespecialiseerd in de cosmetische verfraaiing van het gezicht. Deze specialisatie zien wij als een logische aanvulling op ons totale aanbod. Vooral ook omdat tandartsen een grote kennis hebben van de gelaatsspieren en het geven van pijnloze injecties. De resultaten zijn zeer snel zichtbaar. De gebruikte producten worden op een natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Een simpele

ingreep.

Het gaat om simpele ingrepen, zoals het verminderen van lachrimpels, kraaienpootjes, hangende mondhoeken en ingevallen wangen. Onzichtbare aanpassingen die nu net het verschil maken. En die u een beter gevoel geven. Met dunne naalden injecteert de arts een kleine hoeveelheid hyaluronzuur (filler) waarmee het volume van de huid wordt hersteld. Hyaluronzuur komt van nature al in ons lichaam voor om volume aan de huid te geven. Azzalure® (botox) is een goedgekeurde natuurlijke proteïne. Met een paar kleine injecties ontspannen bovenliggende spieren zich. Daarna kan de huid zich weer herstellen van de rimpel. Het gezicht ziet er daarna minder gespannen of vermoeid uit.

Een stralend

gezicht.

Cosmetische rimpelbehandelingen met Restylane® en Azzalure® (botox) kunnen gecombineerd worden met een gewone afspraak bij de tandarts. Bijvoorbeeld met de halfjaarlijkse controle of een behandeling bij de mondhygiënist. Dat is wel zo handig.

Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem, Mollenburgseweg 5, 4205 HB Gorinchem, T: +31(0)183-620020, F: +31(0)183-629239