ORTHODONTIE

De tandheelkunde heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt. Orthodontie is daar een goed voorbeeld van. De vorm van een gebit is afhankelijk van de manier waarop tanden en kiezen in de kaak staan. Die kaak zelf speelt trouwens ook een belangrijke rol. Met een kaakstand die enigszins afwijkt kun je minder makkelijk bijten en kauwen. Er kunnen zelfs spraakproblemen ontstaan.

Steeds meer

'oudere

patiënten'

maken er

gebruik van.

Tanden en kiezen die niet goed op elkaar passen of op de een of andere manier afwijken , maken dat u een minder mooi gebit heeft. Het onderhoud van het gebit kan daardoor ook moeilijker zijn. Met orthodontie kan uw gebit heel goed worden aangepast. Hoe vroeger je er mee begint, hoe beter de resultaten. Maar het is beslist niet zo dat een beugel alleen voor kinderen geschikt is. De laatste tijd maken steeds meer ‘oudere’ patiënten gebruik van de vele mogelijkheden. Met verrassend goede resultaten.

U kunt altijd

advies vragen.

Het aanbod aan beugels en andere hulpmiddelen is heel groot. Dat geeft ons de mogelijkheid de meest geschikte uitvoering toe te passen. In overleg met onze patiënten adviseren wij hen om wel of niet tot een beugel over te gaan. Als u nog geen patiënt bent van het Centrum voor Tandheelkunde kunt u altijd een afspraak maken. Wij geven u dan een advies waar u wat aan hebt.

Centrum voor Tandheelkunde Gorinchem, Mollenburgseweg 5, 4205 HB Gorinchem, T: +31(0)183-620020, F: +31(0)183-629239